ZAPRASZAMY NA WARSZTATY "JAK ZAPLANOWAĆ, NAPISAĆ I ZREALIZOWAĆ PROJEKT MIĘDZYNARODOWY" DO POZNANIA, 24 - 26 PAŹDZIERNIKA 2016

Celem warsztatów jest przekazanie podstawowej wiedzy i nabycie umiejętności związanych z planowaniem i realizacją partnerskich projektów międzynarodowych oraz pozyskiwaniem na nie dofinansowań.

Warsztaty odbędą się w Poznaniu, w dniach 24 - 26 października 2016 r. Warsztaty są realizowane w ramach projektu "Wiemy czego chcemy. Sieć realizatorów projektów międzynarodowych", dofinansowanego w ramach Programu Fundusz Inicjatyw Obywatelskich na lata 2014-2020. Udział w warsztatach jest bezpłatny.

Współorganizatorem warsztatów w Poznaniu jest Fundacja Kształcenia Ustawicznego PERITIA/Centrum NGO Poznań: http://centrumngopoznan.pl/

Kogo zapraszamy?
Członków, pracowników, współpracowników i wolontariuszy organizacji pozarządowych, planujących realizację projektów międzynarodowych, z terenu całej Polski.
Warsztaty odbędą się w 5 różnych lokalizacjach.
Planowane lokalizacje to: Bielsko-Biała (woj. śląskie - zrealizowano), Tarnów (woj. małopolskie - zrealizowano), Warszawa (woj. mazowieckie - zrealizowano) Poznań (woj. wielkopolskie - rekrutacja otwarta), Lublin (woj. lubelskie, planowany termin: 28 - 30 października).

Szczegóły:
1. Ramowy program warsztatów
2. Formularz zgłoszeniowy na warsztaty
3. Regulamin udziału w projekcie
4. Załącznik nr 1 do Regulaminu udziału w projekcie

W przypadku jakichkolwiek pytań - zapraszamy do kontaktu: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. lub 511-551-439.